KÄSKY

 

 

01.04.2014                                       PIETARI                                              № 187

 

 

Yhtiön henkilöstökokoontuminen

 

Käsken:

 

1. Organisoida Yhtiön henkilöstökokoontumisen ajalla 18.06.2015 - 20.06.2015

 

2. Kokoontumisen järjestämispaikaksi määrittää lomakohde " Ljubimovskaya", joka sijaitsee osoitteessa: Leningradin alua, Viipurin seutu, Kozlovon kylä.

Novikov Alexander Ivanovitsh

Kasakkayhteisö Imatralla. Asetus.

Eversti Jelisejevin kasakkakylä

 

1.1 Kasakkalinen eversti Jelisevin nimellis kylä On perustettu Venäjän Federaation ja Suomen lainsäädännön mukaan- Ja hallituksen perustajien ja koordinoi omaa toimintaa Venäjän ja ulkomaiden kasakkalaisen Neuvosto joukon kanssa.

1.2. Kasakkalinen kylän perustamisen päämääränä oli turvata venäläisiä yrittäjiä Suomessa ja toimia sodan syttymisen vastustajana maiden Suiomen  ja Venäjän välillä, tukea rauhaa Venäjän ja Suomen välillä.

1.3. Kasakkalainen kylä on kasakkalaisten joukkojen erillinen jaosto, toimii sen perustajien ilmaisun perusteella, ilman rekisteröintiä ja käyttötiliä. Kasakkalaisen kylän varallisuus muodostaa sen perustajien ja jäsenten varoja –suomalais-venäjän kasakkalaisten.

1.4. Kasakkalaisella kylällä on nimetys: Kasakkalainen eversti Jelisevin nimellis kylä ( myöh. tekstissä kasakkalainen kylä).

1.5. Kasakkalaisten kylällä on oma leima, symboliikka, muoto, Kasakkalainen eversti Jelisevin nimellis kylä - nimellä varustettu lippu.

Sijainti: IMATRA, SUOMI

NOVIKOV Alexander Ivanovitsh

OOO «PETROCYTI» Pääjohtaja

 

 

Syntynyt  4.8.1965 Donetsk kaupungissa Neuvostoliitossa.Suoritannut  Suvorovin sotakoulu Pietarissa. Ohjaus-torjunta oppilatos Pietarissa. Strateginen johtamisen koulutus Pietarissa.Vuonna 2000( muiden  yrityksen  yhdessä), perustettiin tieteellisen tutkimuksen varantokeskus «XXI Century".Vuonna 2005 varantokeskuksen  presidentti.

 

Venäläiset kasakkajoukot Suomessa v 1808 -1809

 

Venäläiset valtasivat Suomen vuosina 1808 - 1809 varsin vähäisin joukoin. Sodan alkaessa oli kenraali Buxhoevdenin komentamana armeijan vahvuus 24000 miestä, kun Ruotsilla oli vastaavasti noin 21000 miestä sijoitettuna Suomen alueelle. Sodan kestäessä venäläisten joukkojen määrä lisääntyi siten, että maaliskuussa 1809 kuului Venäjän niin sanottuun "suomenmaalaiseen armeijaan" noin 55000 miestä.

Kenraalit Kamenski ja Tutskov sijoittivat esikuntansa  Oulun kaupungin  luovutuspäivänä 28.11.1808. Venäläiset joukot seurasivat hitaasti peräytyviä ruotsalaisia ja suomalaisia joukkoja ja vasta 30. päivänä ylittivät kenraali Kullnevin joukot Oulujoen kaupungin kohdalla. Kenraali Tutskovin joukot saapuivat joulukuun 4. päivänä paraatimarssia Ouluun ja majoittuivat sekä kaupunkiin että lähiympäristöön. Kärjessä marssivat Permin ja Mohilevin jalkaväkirykmentit, eskadroona Mitaun rakuunoita, 150 kasakkaa ja 4 tykkiä.